Friday, 25 May 2018

Pillu kostuu seksiseuraa naiselle

pillu kostuu seksiseuraa naiselle

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Naisen kostuminen Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Annemari , Haluaisin kuulla miesten mielipiteitä naisen kostumisesta. Jotkut naisethan kostuvat seksin aikana niin, että märkää valuu reisille asti, jotkut taas huomattavasti vähemmän.

Mitä miehet ajattelevat asiasta? Onko runsas kostuminen vastenmielistä, kiihottavaa, täysin yhdentekevää? Kyllä oikein märkä pillu on paras ehdottomasti,litinä kiihottaa lisää. Ehdottomasti tarpeellista ja kiihottavaa. Sehän kertoo myös naisen halusta antautua miehelle. Se tuntuu niin silkkisen pehmeältä ja hyvältä. Sitä voi käyttää myös hierontavoiteena, jos sitä on runsainmäärin käytettävissä.

Ellei nainen itse inhoa kosteuttaan. Toivottavasti jotenkin kostutte näistä miesten vastauksista. Naisen kostuminen on todella kiihoittavaa tuntea ja tunnustella sormin ja huulin Lisäksi kosteuden tuottama tuoksu tuntuu miehellä suoraaan vatsanpohjassa odotuksena työntyä suloiseen liukkauteen Miehen mielipide , Itse pidän hyvin liukuvasta ydynnästä. Minä kostun aika runsaasti ja mieheni pitää siitä kovasti, vaikka nuorempana pidin sitä ongelmana.

Minulla on ollut joitakin partnereita elämäni aikana, ja minulle kelpaa aivan jäykkä, tai hieman pehmeämpi penis, mutta ihan jäykkä tuntuu jännittävän liikaa ja yhdynnästä tulee huonompaa.

Kun partneri on miellyttävä, seksistä tulee tietysti kiihottavampaa, ja emätineristettä tulee huomattavasti enemmän. Yhden illan jutut ja yhdyntä heidän kanssaan voi olla hauskaa, mutta vakituisen poikaystäväni kanssa se on ihanempaa ja romanttisempaakin.

Mieleeni tuli kuitenkin vielä pari kysymystä miehille. Minun täytyy myöntää, että pitäisin enemmäin sheivatuista peniksistä.

Poikaystäväni ja minä emme kyllä enää oikeastaan ajele karvojamme. Lienee enemmän yksilöllinen juttu onko vai ei ja koska.

Kyllä kostuu jos mies osaa hommat. Onhan se 60 naisella toisinaan hyvinkin liukas ja toisinaan taas vähemmän mutta onhan se liukkari keksitty ja sitä on mukava käyttää miehenkin,mitä liukkaampi sitä parempi.

Kokemus kyllä korvaa mahdolliset pienet liukkaus ongelmat, ja yhdessähän niistä kannattaa huolehtia kun yhdessä nautitaankin. Raportoin sitten tänne, jos asiaan pääsen. Panepesurilla kastuu iästä ja sukupuolesta riippumatta kaikki, mihin suihku osuu: Nuorikaan naiset eivät välttämättä kostu, mutta sitten on niitä jotka pelkästä hartioiden hieronnasta valuvat märkänä.

Johtuuko hormoneista tai mistä, mutta eroavaisuutta siis on. Näin myös vanhemmilla naisilla jotka ovat ohittaneet menopaussin. Olen yhden 65 vuotiaan tavannut joka kiihottui edelleen märäksi, mutta sitten on tullut niitä naisia vastaan, iästä riippumatta, joiden kanssa on pakko käyttää liukastetta että pääsisi sisään.

LIpaisu liiperoon ennen orgaanien yhtymistä ratkaisee ongelman! Samalla varmistuu liukkaat jutut,kun kun omat huulet ei kuivu yhteen. Yksilöllistä varmaankin, mutta minä olen ollut kuusikymppisen kanssa ja kyllä hän kostui. Kannattaa silti varata liukkaria mukaan.

Se, kostuuko tyttö vai Nainen, on ihan miehestä kiinni! No minä ainakin kostun ja kunnolla, jos on nuori mies vuoteessa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kostuisit siis varmasti näinkin nuoren kanssa. Olis kyllä tavallaan mielenkiintoista kokeilla seksiä jopa vuotta itseä vanhemman naisen kanssa. Siinä voi kyllä jo puhua isosta ikäerosta mut mikäs siinä jos homma pelittää naisenkin puolelta ja haluja on.

Ihana oot fore Kyllä oli kaunein ilmaus mitä vähään aikaan oon kuullu. Olen tietoinen siitä että kostuu. En tietenkään mene vannomaan toisten puolesta mutta meidän parisuhteessa on kostunut aina, "ikä painaa". Ei kyllä olla pantukaan visiin taas viikkoon. Halut kyllä kasvaa, kun vois olettaa, että sulaa se sokeri kypsemmänkin naisen suussa joo, sokeri ei sula suussa, mutta sanonnassa kyllä. On meinaan naapurissa äärettömän seksikäs 60 inkeriläisnainen. Joku venäläisäijä sitä käy piirittämässä, tulee aina ruokakassin kanssa.

Meinanneeko irrottaa jauhelihapaketilla lihaa, en tiedä. Sen hyvin kuitenkin tullaan naapurin kanssa juttuun, että sajukutsua odotellessa! Muuten kuiva luumu Kyllä se uimahallissa toimii hyvin. Kyllä kostuu, jos mies osaa asiansa!

Ja kostuu välillä pelkästä ajatuksesta saada seksiä. Itse elin kauan liitossa, jossa seksi ei tyydyttänyt minua mitenkään enkä halunnut seksiä.

Nyt sinkkuna hieman alle vuotiaana haluaisin seksiä jatkuvasti. Mun exä kiihottui mahdottomasti kun imaisin koko rinnan suuhun ja imin voimalla.

Sitten kun makasin hänen päällä, hän tarttui pakaroistani ja yritti vetää minut "sisään" vaikka tiesi että vielä pitää laittaa kondomi. Tällä uudella ystävällä on tähän aivan liian isot pullukat D tai E? Yleensä siihen ei pakolla tuon enempää vaadita. Useimmiten kuitenkin ne ajatukset päässä eikä se tissien koskettelu tai pelkkä vieressä oleminen aihettaa kostumisen.

Sillä on varmaan vettä keuhkoissa: Kun tissistä puristaa, niin pöksyt kastuu. Luulen ettet ole viinapulloa koskaan nähnytkään. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kuinka helposti nainen kostuu? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus.

pillu kostuu seksiseuraa naiselle

: Pillu kostuu seksiseuraa naiselle

Tuhmaa snapchat seuraa viru yökerho Tuhmaa kik seuraa sinkkubileet helsinki
Treffi chat sex girl and girl sex Mistä tänä päivänä saa vanhaa naista?? Olen 46 syntynyt ja seksi kuuluu joka päivä elämääni ja vielä vuoden vanhemman kumppanin kanssa. Yhden illan jutut ja yhdyntä heidän kanssaan voi olla hauskaa, mutta vakituisen poikaystäväni kanssa se on ihanempaa ja romanttisempaakin. Kuinka monta sanaa on lauseessa: Olisi kiva löytää luotettava vakipano. Tosin saatto sitä haluttaa jo muutenkin nii paljon et oli märkänä. Jos tykkää miehestä nimuttäin.
Tekstiviesti treffit tietokonehuolto pori 716

Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa. Eihän sitä tiedä, ennen kun kokeilee. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kiitos ihanasta tarinasta, ja rohkeasti vaan Ihan samalta kuin nuoremman kanssa, mutta vanha nainen on kiitollinen. Tuntuu taivaalliselta ja pian sanan varsinaisessakin merkityksessä Viime yön perusteella aika tylsältä tuntuu.

Olin baarissa ja toin "Minnan" sieltä sitten meille. Naisena vastaan kyllä, eipä ole liukkaria vielä tarvittu. Itselläni juuri alle 60v tuttavuus jonka kanssa rakastelemme silloin tällöin. Seksi hänen kanssaan on ihanan lämmintä ja kiihkeää. Itse olen 54v mies Uudeltamaalta ja pidän itseäni vanhemmista halukkaista naisista,arvostan heidän avoimuuttaan ja kyllä he kostuvat miestä halutessaan.

Ihana tunne kun heidän kanssaan saa avoimesti näyttää myöskin oman halunsa: Kyllä oikeassa käsittelyssä kostuu. Vaikka taitaa se olla Naisestakin kiinni. Minulla on suhde tällä hetkellä 70 naisen kanssa ja kiihkeätä on! Nainen on aika vapaamielinen mistä hyvä seksi varmaankin johtuu.. Itse olen 45v mies. Kuuskymppisenä ja kosteana,haluaisin kovasti kunnon seksiä. Kroppa,pää ja muut naisen osat loistokunnossa,miehellä ei vaan enää onnistu,eikä maistu. Jos ei omalta mieheltä saa niin eihän siinä auta kuin hakea muualta, tai tyytyä seksittömyyteen.

Kiinnostuneita nuoria tai muuten vaan viriilejä miehiä kyllä varmasti löytyy kypsälle naiselle. Enkä mä uskalla mistään etsiä. Paikkakin pitäis olla,no onhan ne hotellit keksitty.

Missä päin Suomea olet Eihän siinä välttämättä enempää tarvitse alkuun uskaltaa kun ilmasta kiinnostusta vaikka täälläkin ja kertoa mistä päin Suomea löytyis, kyllä siihen joku toivelias yleensä vastaa, niinkun tähänkin jo on. Paikka yleensä löytyy ainakin toiselta osapuolelta, varsinkin nuoremmilta sinkuilta, ja jos ei muuten niin hotellit on hyvä ratkaisu.

Moi,no eihän minulla ole tuntematonta puhnoa Olisitko sinä se nuorempi sinkku? Saattaisimpa ollakin, jatketaanko tässä vai voisko jonnekin pistää yksityisempää viestiä? Kyllä kostuu, ei huolta. Itse olen harrastanut seksiä useiden eri 60 neitojen kanssa. Koskaan ei ole ollut kuiva tavara. Tällä hetkellä omalla tyttöystävällä on ikää 74 vuotta ja seksi on ollut mahtavaa.

Ikäeroa sellaiset sopivat 42 vuotta ;. Aikuisen kostuminen ei riipu iästä vaan hormooneista. Ja ihoni on pehmeä. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kostuuko kuusikymppinen nainen? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Sehän kertoo myös naisen halusta antautua miehelle. Se tuntuu niin silkkisen pehmeältä ja hyvältä. Sitä voi käyttää myös hierontavoiteena, jos sitä on runsainmäärin käytettävissä. Ellei nainen itse inhoa kosteuttaan. Toivottavasti jotenkin kostutte näistä miesten vastauksista. Naisen kostuminen on todella kiihoittavaa tuntea ja tunnustella sormin ja huulin Lisäksi kosteuden tuottama tuoksu tuntuu miehellä suoraaan vatsanpohjassa odotuksena työntyä suloiseen liukkauteen Miehen mielipide , Itse pidän hyvin liukuvasta ydynnästä.

Minä kostun aika runsaasti ja mieheni pitää siitä kovasti, vaikka nuorempana pidin sitä ongelmana. Minulla on ollut joitakin partnereita elämäni aikana, ja minulle kelpaa aivan jäykkä, tai hieman pehmeämpi penis, mutta ihan jäykkä tuntuu jännittävän liikaa ja yhdynnästä tulee huonompaa.

Kun partneri on miellyttävä, seksistä tulee tietysti kiihottavampaa, ja emätineristettä tulee huomattavasti enemmän. Yhden illan jutut ja yhdyntä heidän kanssaan voi olla hauskaa, mutta vakituisen poikaystäväni kanssa se on ihanempaa ja romanttisempaakin.

Mieleeni tuli kuitenkin vielä pari kysymystä miehille. Minun täytyy myöntää, että pitäisin enemmäin sheivatuista peniksistä. Poikaystäväni ja minä emme kyllä enää oikeastaan ajele karvojamme. Itse käytän niitä poikaystäväni kanssa pari kertaa kuukaudessa. Tietysti suuseksiä harrastamme aika usein ennen yhdyntää.

Mikä on erikoisin seksin harrastamis paikkanne? Kysymys miehille ja naisille Minulla on ehkä hotellihuoneen kylpyamme Sun Set Beatch Clubissa, tai poikaystäväni vanhempien kesähuvilan tyynykasassa Perus sänky on kuitenkin aina hyvä paikka, mutta joskus suosittelen kokeilemaan jotakin vaihtelua.

Wera-Amanda 25w , Naiset ovat erillaisia niinkuin miehetkin. Kun nainen kiihottuu hänen kostuu,luonto on järjestänyt niin,että yhtyminen onnistuisi.

Liika kosteus ei haittaan.

Itse olen 45v mies. Minulla on ollut joitakin partnereita elämäni aikana, ja minulle kelpaa aivan jäykkä, tai hieman pehmeämpi penis, mutta ihan jäykkä tuntuu jännittävän liikaa ja yhdynnästä tulee huonompaa. Lienee enemmän yksilöllinen juttu onko vai ei ja koska. Naisena vastaan kyllä, eipä ole liukkaria vielä tarvittu. LIpaisu liiperoon ennen orgaanien yhtymistä ratkaisee ongelman! Kiinnostuneita nuoria tai muuten vaan viriilejä miehiä kyllä varmasti löytyy kypsälle naiselle.