Friday, 25 May 2018

Spl keski suomi vıdeo

spl keski suomi vıdeo

Veikkausliiga 9 tuntia 13 min sitten. MiestenYkkonen MiestenYkkonen 10 tuntia 39 min sitten. Huuhkajat 10 tuntia 40 min sitten. Tavoite oli, että keskikenttäpelaaja on täydessä kunnossa kesäkuun alun leirillä, kun Suomi kohtaa Montenegron tuplamaaottelussa.

Veikkausliiga 12 tuntia 18 min sitten. Täysi kierros Veikkausliigaa lauantaina klo Lisäksi kaikki ottelut ovat mukana Vakio 1: Futisperhe 13 tuntia 1 min sitten. Ilves jalkapallo'n Santtu 4v ja isä Henri 39v nauttivat yhdessä futiksesta Tampereella. Lue Instagramissa kannustamua haastattelu veijareista. Huuhkajat Huuhkajat 14 tuntia 41 min sitten. Dokumentti nähtävissä alkaen tänään lauantaina Yle Areenassa klo Huuhkajat Huuhkajat 14 tuntia 43 min sitten. Iso suositus tälle vahvalle, tunteikkaal… https: Huuhkajat 14 tuntia 52 min sitten.

Millainen rooli jalkapallolla oli Perparimin ja Mehmetin sekä koko perheen kotoutumisessa Suomeen? Helmarit Naisten jalkapallomaajoukkue 1 päivä 10 tuntia sitten. Huuhkajien Facebook näyttää suorana lähetyksenä lehdistötilaisuuden, jossa päävalmentajat Juha Malinen, Anna Signeul ja Markku Kanerva julkaisevat Umaajoukkueen, Helmarit ja Huuhkajat tuleviin maaotteluihin.

Helmarit Naisten jalkapallomaajoukkue 2 päivää 10 tuntia sitten. Utyttöjen maajoukkue leireilee Pajulahdessa 5. Mukaan on nimetty 20 pelaajan vahvuinen ryhmä. Palloliitto Palloliitto 2 päivää 10 tuntia sitten.

Heinäkuussa Vaasassa ja Seinäjoella järjestettävän U19 EM-lopputurnauksen lohkoarvontaan on aikaa enää vajaa viikko. Utyttöjen joukkue kesäkuun alun maajoukkueleirille on julkaistu. Tapahtuman päättää harjoitusottelu Ilveksen Nai… https: Kylmää oli, mutta onneksi oli hyvä kouluttaja Minna Sarvanne ja mahtava porukka! Hakuhan on aivan mahtavaa!.

Sivumme ovat siirtyneet Facebookiin!. Suomen Palloliiton Keski- Suomen piiri perustettiin 3. Piirin toiminta-alue on Keski-Suomen maakunta. Piiri toimii 24 eri kunnan alueella. Piirissämme oli vuonna rekisteröityjä pelaajia , joista nais- ja. Luoda alueellinen pelaajatarkkailutapahtuma, joka täydentää Palloliiton kilpailutoiminnan linjauksia ikäluokkiin D12 ja E Tuoda alueelliset päätoimijat yhteen ja paremmin tutuiksi toisilleen ja näin auttaa myös seurojen välistä yhteistoimintaa Keski-Suomen valmennuskeskuksen alueella.

Pilotoida tapahtuman toimivuus ja hankkia kehitysehdotuksia, jotta tapahtuma voidaan toistaa alkaen myös tyttöjen puolella ja mahdollisesti myös laajempana. Tulevaisuudessa mahdollisesti monistettuna myös muille alueille. Kuvaustornissa touhuavat nuoret miehet täggäävät samalla myös klippejä valitsemistanne teemoista parhaan osaamisensa mukaan.

Saatte noin minuuttia pelinne päättymisen jälkeen oman muistitikkunne, jolle on ladattu koko pelin video sekä klipit teemoistanne. Jos siis mahdollista, käykää tätä pyytämässä mainitun ajan kuluttua pojilta.

Pojat tuovat myös tikut tarvittaessa perjantain valmentajakoulutukseen klo 19, lauantaina lounaalle n. Näin pääsette niitä hyödyntämään palavereissanne pe- ja la-iltoina. Viitaniemen koululta on varattu 4 luokkatilaa AV-välineineen videopalaverikäyttöä varten. Näiden varaamiseen 30 min vuoroissa löytyy ohjeet majoitustiloista.

Spl keski suomi vıdeo -

Spl keski suomi tantra video - Sundsvall Prostituerade Piiri toimii 24 eri kunnan alueella. Jäsenseuroja piirissä on Koulussa joudumme noudattamaan tosin pienimuotoista aikataulutusta:. Kiitos kaikille Hakupäivään osallistuneille! Näin saatte siihen uutta materiaalia lauantain peleistä talteen. Screenaus ja lihastatapainon kartoitus soveltuvat myös Kesän A-maaottelun ainutlaatuinen tunnelma ja oma joukkueesi kannustamassa!? Dokumentti nähtävissä alkaen tänään lauantaina Yle Areenassa klo Palloliitto Palloliitto 3 päivää 7 tuntia sitten. Luoda laadukas pelaaja- ja valmentajakehitystapahtuma Keski-Suomen valmennuskeskuksen alueelle, jolla pyritään auttamaan alueellisten pääseurojen pelaajakehitystä ja kehittämään seurojen toimintaa. Millaisia eroja niissä on? MiestenYkkonen MiestenYkkonen 10 tuntia 39 min sitten. Näiden varaamiseen 30 min vuoroissa löytyy ohjeet majoitustiloista.

Keski-Suomen piirillä on Keski-Suomen Liikunnan kanssa yhteinen hengen koulutustila toimiston yhteydessä. Koulutustilaa vuokrataan seuroille ja järjestöille. Puolen Suomen Liiga Jalkapallo ottelut ja tulokset.

Itäinen Seurojen taitokilpailuja Itä-Suomessa 4 päivää 14 tuntia sitten. Itäinen Itä-Suomen piirin seuratuet. OKM Seuratuet jaettu. Piirin yhteystiedot Seuratoiminnan tietopankki-Seuraohjelma.

Pojat tuovat myös tikut tarvittaessa perjantain valmentajakoulutukseen klo 19, lauantaina lounaalle n. Näin pääsette niitä hyödyntämään palavereissanne pe- ja la-iltoina. Viitaniemen koululta on varattu 4 luokkatilaa AV-välineineen videopalaverikäyttöä varten.

Näiden varaamiseen 30 min vuoroissa löytyy ohjeet majoitustiloista. Toki voitte katsella klippejä myös omassa majoitustiloissanne läppäriltä. Kopioikaa tikulta peli plus klipit omalle koneellenne perjantaina ja palauttakaa tikku lauantai-aamulla ennen ensimmäistä peliänne jälleen kuvaustornin miehille.

Näin saatte siihen uutta materiaalia lauantain peleistä talteen. Ja sama homma jälleen lauantain pelien jälkeen. Sunnuntain pelit saatte halutessanne käyttöön päivän aikana, mutta voi olla, ettei tuolloin ole aikaa videopalavereille. Eli loukkaantuneen pelaajan saa tuon kolmen vaihtotapahtumankin jälkeen vaihtaa terveeseen, kunhan loukkaantunut ei tule enää uudestaan kentälle. Kukaan ei joudu siis loukkaantumisen takia vajaalle. Your email address will not be published.

Skip to content Home. Kiitos kaikille Hakupäivään osallistuneille! Kylmää oli, mutta onneksi oli hyvä kouluttaja Minna Sarvanne ja mahtava porukka! Hakuhan on aivan mahtavaa!. Sivumme ovat siirtyneet Facebookiin!. Suomen Palloliiton Keski- Suomen piiri perustettiin 3.

spl keski suomi vıdeo