Friday, 25 May 2018

Nettitreffit suomi www sex

nettitreffit suomi www  sex

Esimerkiksi 49 eurolla saa pistettä ja ensimmäinen viesti toiselle käyttäjälle kuluttaa 5 pistettä. Jatkoviestit samalla käyttäjälle ovat ilmaisia. Viestien lähettäminen ja lukeminen sekä toisten käyttäjien kuvien näkeminen onnistuu kuitenkin vain maksullisella Premium-jäsenyydellä. Be2 ei kerro Premium-jäsenyytensä hintoja kovin selvästi ja itse ainakin saimme ne selville vasta testiprofiilin luomisen ja persoonallisuustestin tekemisen jälkeen.

C-Date  on vapaaseen tapailuun keskittyvä seuranhakusivusto. Datebeach  on sinkuille ja pariskunnille tarkoitettu seuranhakupalvelu. Profiilin luominen on ilmaista, mutta viestien lähettäminen ja lukeminen onnistuu vain maksullisella jäsenyydellä. Palvelusta on myös mahdollista saada 14 päivän testipaketti 1,99 eurolla. Testijäsenyyden päättymisen jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kahden kuukauden pakettina hintaan 49,80 euroa, mikäli tilausta ei peruuta ennen sitä.

Datebeach ja Flirtair ovat kuitenkin samaa palvelua, joten molempiin ei voi rekisteröityä erikseen. Palveluun liittyminen ja ilmoitusten lukeminen on ilmaista, mutta viestien lähettäminen edellyttää maksullista Deluxe-jäsenyyttä. Kuukauden Deluxe-jäsenyys maksaa 27,79 euroa.

Easyflirt  on ranskalainen nettideittipalvelu, jolla on myös vähän kömpelösti suomeksi käännetyt sivut. Palveluun liittyminen on ilmaista, mutta kuvien näkeminen sekä viestien lähettäminen ja lukeminen maksullista. Yhden kuukauden Premium-jäsenyys maksaa 14 euroa. Palveluun liittymisen jälkeen Easyflirt ehdottaa 1 euron pikakäyttömaksua. Emme löytäneet palvelun käyttöehdoista mainintaa siitä, kuinka pitkään jäsenyyteen tällä pikakäyttömaksulla lopulta sitoutuu.

E-kontakti on deittisivusto, johon liittyminen on ilmaista, mutta viestien lukeminen ja lähettäminen ei. Hintatietoja ei ole monen muun sivuston tapaan piilotettu rekisteröitymisen taakse, vaan ne ovat selvästi näkyvillä. Yhden kuukauden tilaus maksaa 29,90 euroa.

Palvelun hinnan saa selville vasta jäseneksi liittymisen ja todella pitkän persoonallisuustestin tekemisen jälkeen. Kuukauden Premium-jäsenyys maksaa 39,90 euroa.

Viestien lähettäminen ja lukeminen edellyttää Premium-jäsenyyttä. Firstdate kertoo antavansa käyttäjälle rahat takaisin, jos hän on ollut kultajäsenenä vähintään kuusi kuukautta tapaamatta ketään, josta pitää. Firstdate-profiilin luominen on ilmaista, mutta ilmaisjäsenenä voi lähettää vain rajoitetun määrän viestejä.

Ilmaisella profiililla ei myöskään voi lukea saamiaan viestejä eikä katsella kuvia. Hintatietojen osalta Firstdate vaikuttaa kaikista epäselvimmältä. Palvelussa oli kirjoitushetkellä käynnissä uuden vuoden kampanja, jossa sai kultajäsenyyden viikoksi 0,10 eurolla tai kahdeksi kuukaudeksi 1,90 eurolla. Epäselväksi jäi myös se, kuinka pitkään jäsenyyteen uuden vuoden kampanjassa sitoutuu. Kultajäsenyyden irtisanomisaika on kuitenkin 30 päivää, joten jos kultajäseneksi liittyy viikon ajaksi 0,10 eurolla, tulee sen lisäksi maksettavaksi todennäköisesti yksi kokonainen kuukausi normaalihintaan.

Yhden kuukauden käyttöoikeuden tarjoava peruspaketti maksaa 29,99 euroa. Tarjolla on myös profiilille enemmän näkyvyyttä tarjoavia kalliimpia Premium-paketteja. Käyttöaikaa voi ostaa kerralla 10, 30, 90 tai päiväksi, jolloin siis esimerkiksi 30 päivän jäsenyys maksaa 30 euroa.

Lisämaksusta voi lähettää tekstiviestejä ja yhdistää puheluita. Sportdate on omien sanojensa mukaan seuranhakusivusto aktiivisille sinkuille.

Deittiseuran etsimisen lisäksi palvelun käyttäjät saavat treeniohjeita ja jäsenetuja urheiluyrityksiltä. Profiilin luominen Sportdateen on ilmaista, mutta viestien lukeminen ja lähettäminen maksullista.

Yhden kuukauden jäsenyys maksaa 20 euroa. Viestien lähettäminen ja lukeminen onnistuu vain maksullisella jäsenyydellä. Et perustaisi väittämääsi pelkän sanonna varaan.. Eikä elämä ole tosiaankaan pelkän pillun perässä juoksemista. Yleensä pillu on minun kohdalla juossut vastaan.. Jaa, jos rakasteluksi voidaan luokitella survaisua, kuin tyrkkäis pullon palautus koneeseen ja se on siinä.

Eräskin yksinhuoltaja, jolla on treffeissä kiva ilmoitus, jossa käy ilmi miten mukava ihminen hän on. Aika villi sänkyssä ja tietääkseni aika helposti kaadettavissa ilman suuria ongelmia.

Käytin häntä ja pari muuta tyttöä pikku haaremina oman aikansa. Iskin kaikki chatin kautta, koska vakuuttelu on sitä kautta helpompaa Tuotitko tuolle naiselle, jonka ilmeinen elämäntilanne vaivaa, orgasmeja? Oliko hän sen oloinen, että sinä ja pikkuveljesi teitte nyt hyvän työn? Vai jäikö kenties naiselle -kin tunne, että tulipahan nyt pantua -ei järin mieleenpainuva tapaus-mutta menettelihän se?

Seksiä on saatava heti kun lapset ovat isällänsä, eli yleensä viikonloppuisin. Puolet mun panemista naisista ovat ollret yh: Näiden linjojen kautta olen saanut deittiystävän molemmilta tyttäriltäkin hehehe.. Onpa juttuja taas Aloittajan täytyy olla sitten tosiaan todellinen sonnin ja aivan helvatan hyvännäköinen. Yleensä naiset torppaa jo ulkonäen perusteella ja treffeilläkin sitten haukotellaan ja katsotaan ulos tympääntyneenä.

Helpommin seksiseuraa saa baareista. Megatron is awake Kyllä netti on kultakaivos kaikille hyvännäköisille miehille Heille seksi on kuin hengittämistä mutta ihmissuhteet voivat olla hankalia, baari tai nettideitti: Päinvastaiset ongelmat kuin meillä ulkonäkörajoitteisilla haaveilijoilla Erityisesti ihastuin tuohon, kuinka epäonnisen miehen katkeruus puetaan kaunokirjalliseen muotoon.

Ihan jäin pohtimaan sitä yksinäisyyden ja turhautumisen määrää, jolla tämmöinen taideteos tälle palstalle luodaan. Kyllä sä joskus vielä saat, älä luovuta! Harva nykynainen taitaa oikeasti tietää, että yhdenillan juttujen lopuksi ne miehet naureskelee kavereilleen, kuinka tyhmää naista tuli taas vietyä, että sai tyhjentää pussit. Kehutaan kauniisti ja kerrotaan mukavia asioita, mitä toinen haluaa kuulla. Sielä menestyy parhaiten, jos osaa valehdella sujuvasti.

Nainenkin voi haluta vain ja ainoastaan seksiä, siitähän aloittajakin kirjoitti vaikka hänen kohdallaan pelkkä haave taisi ollakin. Ei meille naisille tarvitse lirkutella saadakseen seksiä, riittää että on sellainen mies joka herättää himot. Seksi kuuluu myös parisuhteeseen ja kun hakee sitä, niin miksei sitten voisi sekstaillakin?

Ja tosiaan, jos se partneri viehättää seksuaalisesti, niin why not? Tosin en ymmärrä aloittajan asialla rehvastelua ja kysyisinkin näiltä aloittajan petikavereilta, oliko se sen arvoista?

Ehkä nämä naiset ovat huomanneet, että seksi oli ihan ok, muttei mitään maata järisyttävää ja jatkaneet seuranhakua muualta. Olen treffaillut ja sekstaillut, joku on kolahtanut ja joku ollut vain pliisua, ei maata järisyttävää aktia. Minä haen miestä, joka ei ole tyhmä ja jonka kanssa on hyvää seksiä. Baareissa on vain se huonopuoli, että usein siellä olevat partnerit ovat humalassa..

Baareista saa huomattavasti helpommalla. Sokkotreffeille lähtiessä ei voi koskaan tietää onko se vastapuoli sellainen, jota edes haluaisi, mutta baarissa sen näkee jo ennen kuin suotta ehtii tehdä aloitetta. Mutta se humalatila voi tehdä tepposet arviointikykyyn, puolin jos toisinkin, sokkotreffeillä ollaan yleensä selvinpäin. Tosin sokkotreffeille saapunut uros, joka on netissä se unelma, voikin olla niin vastenmielinen, että miettii, mistä ikkunasta karkaisi. Miehet jotka luulevat edelleen että tuo touhu on vain heidän alaansa, erehtyvät.

Ikävä tunnustaa, mutta minullakin on pieni haaremi ja pojat ovat vuotiaita. Omaa ikääni en tähän laita, mutta ymmärrätte varmaan että ei se ala kakkosella. Ainakin tällä erää saan ihan kaiken mitä just nyt haluan: Samankaltaiset kokemukset kuin aloittajalla. Vähän aikaa katselin mitä täältä löytyy, ja sitten tein oman profiilin ja lähestyin naisia mielestäni "fiksusti". Vuotta myöhemmin olin tavannun 50 naista, ja kaikkien kanssa tuli jossain vaihessa heilutettua lakanoita.

Olen ihan kaikin tavoin keskinkertainen, siis omasta mielestäni. Koen ehkä olevani hieman älykkäämpi kuin yleisesti miehet ovat, mutta se on todennäköisesti vain illuusiota. Ei vain voi käsittää..

Itsellä tapahtumat menivät melkein aina näin: Viestit S24ssa, ja melko pian sovitaan tapaaminen. Järjestin jokaiselle jotain spesiaalia, eg. Sen jälkeen vaihdettiin muutamia viestejä, ja tavattiin uudelleen. Toisella kertaa yleensä päädyttiin sitten sänkyyn. Tämän jälkene tapailua jatkui, kunnes erottiin jossain vaiheessa, joskus viikon jälkeen, jokus parin kkn jälkeen.

Siinä se, ei tarvita paljoa. Sairaalloista huoraamista, jopa "miehiltä". Sun kannattaa ehkä tarkistaa sanakirjasta mitä "huoraaminen" tarkoittaa. Rohkenen olettaa että sinä olet niitä yksinäisiä käteenvetäjiä ; ja sun kaltaiset saavat meidät normaalit näyttämään NIIN paljon paremmilta vaihtoehdoilta naisille - Suuret kiitokset siitä että olet tuollainen.

Kyllä sitä seksiä saa varsinkin Tinderin kautta mutta se vaatii aivan älyttömän määrän vonkaamista ja turhia rupatteluja. Ehkä noin yksi nainen kymmenestä vastaa myöntyvästi iltapainotteiseen viinilasilliseen tai kahviin. Menee tietysti oma aikansa kun kerää naisia tota kautta, mutta sen jälkeen kun on pannut vaikkapa kymmentä naista niin aina sieltä löytyy yks tai kaks jotka haluavat jollakin viikolla seksiä. Eli olen kanssa siimä tilanteessa että kun kehtaa tehdä epäsuoria ehdotuksia naisille niin osa kiinnostuu.

Alkuun pitää olla small talkkia ja pari päivää kevyttä keskustelua muutaman viestin verran. Sitten sopivalla hetkellä ehdottaa tapaamista illalla.

Nettitreffit suomi www sex -

Ja tosiaan, jos se partneri viehättää seksuaalisesti, niin why not? Pilailuilmoitukset poistetaan myös pikaisesti. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Ja mikähän se "todellisuus" on? Suomi24 Treffien tapaisissa ilmaisissa palveluissa profiili puolestaan on julkisesti kaikkien nettisurffaajien nähtävillä, mikä ei välttämättä jokaista miellytä. nettitreffit suomi www  sex Tuotitko tuolle naiselle, jonka ilmeinen elämäntilanne vaivaa, orgasmeja? Ettekö tajuu että ap: Helpommin seksiseuraa saa baareista. Mä olen saanut tai antanut joka deitille, ekatreffeillä. Kultajäsenyyden irtisanomisaika on kuitenkin 30 päivää, joten jos kultajäseneksi liittyy viikon ajaksi 0,10 eurolla, tulee sen lisäksi maksettavaksi todennäköisesti yksi kokonainen kuukausi normaalihintaan. Rajusti takaa porno videot eläimet seksi kuopio treffit homo kouvola nuorten suomi sexy.

Itseään ilmaisina mainostavien maksullisten nettitreffipalveluiden lisäksi Internetissä on myös useita oikeasti ilmaisia seuranhakupalveluja. Ilmaisista nettitreffisivustoista tiedossamme ovat seuraavat:. Kaikkia yllä listattuja palveluja voi käyttää ilmaiseksi, mutta osassa on myös mahdollista päivittää maksulliseen versioon, jolloin saa enemmän ominaisuuksia. Esimerkiksi Suomi24 Treffien maksullisella Plus-palvelulla voi lähettää enemmän viestejä ja saa profiililleen enemmän näkyvyyttä.

Happy Pancake  on ilmainen ruotsalainen nettitreffipalvelu, joka on juuri tuotu myös Suomeen. Palvelu avattiin käyttöön Suomessa Olemme listanneet alle tiedossamme olevat maksulliset nettitreffisivustot ja kirjoittaneet lyhyen kuvauksen jokaisesta. Olemme keskittyneet palvelujen hintojen selvittämiseen, joten emme erittele sen tarkemmin palvelujen eri toimintoja ja ominaisuuksia. Palvelua on mahdollista käyttää rajatulla ilmaisella jäsenyydellä tai maksullisella täysijäsenyydellä.

Monet varsin oleelliselta kuulostavat ominaisuudet, kuten henkilökohtaisten viestien lähettäminen ja kahdenkeskinen viestityspalvelu, on rajattu maksavien jäsenten käyttöön. Täysijäsenyys maksaa 17,95 euroa kuukaudessa.

Ashley Madison  on kuuluisin avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin ja salatreffailuun keskittyvä deittisivusto.

Palvelun käyttäminen perustuu maksullisiin pisteisiin. Esimerkiksi 49 eurolla saa pistettä ja ensimmäinen viesti toiselle käyttäjälle kuluttaa 5 pistettä.

Jatkoviestit samalla käyttäjälle ovat ilmaisia. Viestien lähettäminen ja lukeminen sekä toisten käyttäjien kuvien näkeminen onnistuu kuitenkin vain maksullisella Premium-jäsenyydellä. Be2 ei kerro Premium-jäsenyytensä hintoja kovin selvästi ja itse ainakin saimme ne selville vasta testiprofiilin luomisen ja persoonallisuustestin tekemisen jälkeen. C-Date  on vapaaseen tapailuun keskittyvä seuranhakusivusto.

Datebeach  on sinkuille ja pariskunnille tarkoitettu seuranhakupalvelu. Profiilin luominen on ilmaista, mutta viestien lähettäminen ja lukeminen onnistuu vain maksullisella jäsenyydellä. Palvelusta on myös mahdollista saada 14 päivän testipaketti 1,99 eurolla. Testijäsenyyden päättymisen jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kahden kuukauden pakettina hintaan 49,80 euroa, mikäli tilausta ei peruuta ennen sitä.

Datebeach ja Flirtair ovat kuitenkin samaa palvelua, joten molempiin ei voi rekisteröityä erikseen. Palveluun liittyminen ja ilmoitusten lukeminen on ilmaista, mutta viestien lähettäminen edellyttää maksullista Deluxe-jäsenyyttä.

Kuukauden Deluxe-jäsenyys maksaa 27,79 euroa. Easyflirt  on ranskalainen nettideittipalvelu, jolla on myös vähän kömpelösti suomeksi käännetyt sivut. Palveluun liittyminen on ilmaista, mutta kuvien näkeminen sekä viestien lähettäminen ja lukeminen maksullista. Yhden kuukauden Premium-jäsenyys maksaa 14 euroa. Palveluun liittymisen jälkeen Easyflirt ehdottaa 1 euron pikakäyttömaksua.

Emme löytäneet palvelun käyttöehdoista mainintaa siitä, kuinka pitkään jäsenyyteen tällä pikakäyttömaksulla lopulta sitoutuu. E-kontakti on deittisivusto, johon liittyminen on ilmaista, mutta viestien lukeminen ja lähettäminen ei.

Hintatietoja ei ole monen muun sivuston tapaan piilotettu rekisteröitymisen taakse, vaan ne ovat selvästi näkyvillä. Yhden kuukauden tilaus maksaa 29,90 euroa. Palvelun hinnan saa selville vasta jäseneksi liittymisen ja todella pitkän persoonallisuustestin tekemisen jälkeen.

Kuukauden Premium-jäsenyys maksaa 39,90 euroa. Viestien lähettäminen ja lukeminen edellyttää Premium-jäsenyyttä. Firstdate kertoo antavansa käyttäjälle rahat takaisin, jos hän on ollut kultajäsenenä vähintään kuusi kuukautta tapaamatta ketään, josta pitää. Firstdate-profiilin luominen on ilmaista, mutta ilmaisjäsenenä voi lähettää vain rajoitetun määrän viestejä.

Ilmaisella profiililla ei myöskään voi lukea saamiaan viestejä eikä katsella kuvia. Yllätys oli suuri kun poikkeuksetta naiset pitivät kuvastani ja tahtoivat tavata. Hyvin nopeasti huomasin mikä asian ydin tällä saitilla on Mä hain kai laastaria mutta joka ikinen nainen itse ehdotti seksiä viimeistään kolmansilla treffeillä. Moni tosilla ja muutama ensimmäisellä.. No kahden kuukauden aikana luonani yöpyi 36 naista, parhaimmillaan 5 eri naista viikossa..

Alkuun tunne oli huumaava, itsetuntoa kohotti sekin hoitsu, joka otti suihin heti eteisessä ekalla tapaamisella. Tuntui, että kaikki, mitä mies kaipaa, materialisoitui sinä keväänä.

Ja aina kun kiinnostuin jostain, hän oli valmis tapaamiseen. Vaikka tapasin useita naisia, jonka kanssa asiat svengasi todella hyvin, nin mikään suhde ei kestänyt kuukautta kauempaan. Koko ajan piti vaan saada uutta ja uutta naista ja se lopulta sai draamaa enemmän kuin olisi ollut tarpeeksi.

Onneksi tapasin lopulta baarissa naisen, jonka kanssa olen edelleen ja johon sitten rakastuin. Turha valittaa, ettei netistä naista saa mutta miten se rakkaus???

Kuinka paljon olette käyneet treffeillä nettideittailun myötä ja missä ajassa? Outoa käytöstä Ihmetyttää nämä flirttailijat, jotka eivät kuitenkaan sitten vastaa sellaiselle takaisin, joka kiinnostuu ottamaan yhteyttä tämän flirtin herättämän huomion vuoksi. Tai ehkä olet ihan mukavan näköinen ja loistava kirjoittaja. Tai ehkä on eroja parikymppisten ja kymmenen vuotta vanhempia naisten nettikäyttäytymisessä. Tuollaista huhua olen tosin minäkin kuullut, että nettinaiset ovat todella helppoja, jos vain saat heidät jalkautumaan todellisuuteen.

Ja mikähän se "todellisuus" on? Se että miehet ovat suhdepihtareita. Eivät anna suhteelle mitään mahdollisuutta. Jos tykkää seksistä niin kyllähän tuollaisia suhdepihtareita voi käyttää juuri siihen mihin heistä on, muuhun heistä ei olekaan kuin panopuun oksiksi.

Ettekö tajuu että ap: Ekoilla treffeillä on ollut yleensä niin vaivautunut tunnelma, että ei ole tullut edes seksi mieleen. Tosin en tiedä iäkkäämmästä porukasta, itse treffailen vuotiaita naisia ja turha odottaa mitään kovin kiihkeetä toimintaa.

Mä olen vuotias nainen. Treffeille en vielä ole päässyt, koska pelkkää seksiä en halua, vaan kokonaisvaltaisen suhteen.

Poikkeuksestta kaikki, joiden kanssa olen kirjoittanut enemmän kuin kaksi viestiä,ovat vieneet keskustelun seksiin, tavalla tai toisella.

Joku vihjailevasti, joku ihan suoraan kysymällä vaikka minkälaisesta seksistä pidän jne. Yksikin lähetti itsestään heti kättelyssä alastonkuvan. Mä olen saanut tai antanut joka deitille, ekatreffeillä. Tuhoton määrä pillua, turha jauhaa ettei saa. Eli siitä puhe, mistä puute. Vai haaveilu, voi kun tietäsit!!!

Et perustaisi väittämääsi pelkän sanonna varaan.. Eikä elämä ole tosiaankaan pelkän pillun perässä juoksemista. Yleensä pillu on minun kohdalla juossut vastaan.. Jaa, jos rakasteluksi voidaan luokitella survaisua, kuin tyrkkäis pullon palautus koneeseen ja se on siinä.

Eräskin yksinhuoltaja, jolla on treffeissä kiva ilmoitus, jossa käy ilmi miten mukava ihminen hän on. Aika villi sänkyssä ja tietääkseni aika helposti kaadettavissa ilman suuria ongelmia. Käytin häntä ja pari muuta tyttöä pikku haaremina oman aikansa.

Iskin kaikki chatin kautta, koska vakuuttelu on sitä kautta helpompaa Tuotitko tuolle naiselle, jonka ilmeinen elämäntilanne vaivaa, orgasmeja? Oliko hän sen oloinen, että sinä ja pikkuveljesi teitte nyt hyvän työn? Vai jäikö kenties naiselle -kin tunne, että tulipahan nyt pantua -ei järin mieleenpainuva tapaus-mutta menettelihän se? Seksiä on saatava heti kun lapset ovat isällänsä, eli yleensä viikonloppuisin.

Puolet mun panemista naisista ovat ollret yh: Näiden linjojen kautta olen saanut deittiystävän molemmilta tyttäriltäkin hehehe.. Onpa juttuja taas Aloittajan täytyy olla sitten tosiaan todellinen sonnin ja aivan helvatan hyvännäköinen. Yleensä naiset torppaa jo ulkonäen perusteella ja treffeilläkin sitten haukotellaan ja katsotaan ulos tympääntyneenä.

Helpommin seksiseuraa saa baareista. Megatron is awake Kyllä netti on kultakaivos kaikille hyvännäköisille miehille Heille seksi on kuin hengittämistä mutta ihmissuhteet voivat olla hankalia, baari tai nettideitti: Päinvastaiset ongelmat kuin meillä ulkonäkörajoitteisilla haaveilijoilla Erityisesti ihastuin tuohon, kuinka epäonnisen miehen katkeruus puetaan kaunokirjalliseen muotoon. Ihan jäin pohtimaan sitä yksinäisyyden ja turhautumisen määrää, jolla tämmöinen taideteos tälle palstalle luodaan.

Kyllä sä joskus vielä saat, älä luovuta! Harva nykynainen taitaa oikeasti tietää, että yhdenillan juttujen lopuksi ne miehet naureskelee kavereilleen, kuinka tyhmää naista tuli taas vietyä, että sai tyhjentää pussit. Kehutaan kauniisti ja kerrotaan mukavia asioita, mitä toinen haluaa kuulla. Sielä menestyy parhaiten, jos osaa valehdella sujuvasti.

Nainenkin voi haluta vain ja ainoastaan seksiä, siitähän aloittajakin kirjoitti vaikka hänen kohdallaan pelkkä haave taisi ollakin. Ei meille naisille tarvitse lirkutella saadakseen seksiä, riittää että on sellainen mies joka herättää himot. Seksi kuuluu myös parisuhteeseen ja kun hakee sitä, niin miksei sitten voisi sekstaillakin? Ja tosiaan, jos se partneri viehättää seksuaalisesti, niin why not?

Tosin en ymmärrä aloittajan asialla rehvastelua ja kysyisinkin näiltä aloittajan petikavereilta, oliko se sen arvoista? Ehkä nämä naiset ovat huomanneet, että seksi oli ihan ok, muttei mitään maata järisyttävää ja jatkaneet seuranhakua muualta.